De Botsauto-rit

Mijn reis in de verkoopwereld en de creatie van BOTSAUTO

Welkom bij de rit van je leven – een reis door de fascinerende wereld van de verkoop. Net als een rit in de botsauto’s, is mijn carrière een avontuur vol verrassingen, wendingen en soms onverwachte botsingen.

Het opwindende begin

Meer dan 25 jaar geleden stapte ik in de wereld van de verkoop. Net als bij het instappen in een botsauto wist ik niet precies welke richting ik op zou gaan, maar met elke wending en bocht leerde ik waardevolle lessen. Deze ervaringen vormden de basis voor de creatie van BOTSAUTO – mijn unieke methode om moeiteloos door de complexe verkoopwereld te navigeren.

BOTSAUTO: Meer dan alleen een rit

BOTSAUTO ontstond als een idee, geïnspireerd door de dynamiek van een botsauto-rit. In de verkoop bots je soms tegen uitdagingen, maar de kunst is om steeds opnieuw op koers te komen. Elke letter in BOTSAUTO vertegenwoordigt een essentieel element van deze reis, van het benaderen van klanten tot het sluiten van deals, en alles daartussenin.

Samen rijden we verder

In mijn rol als mentor en salesprofessional zie ik mezelf als een begeleider in deze botsauto-rit. Ik deel mijn kennis en ervaring niet als een alwetende bestuurder, maar als iemand die nog steeds leert en groeit. Net als in een botsauto-arena, is succes in de verkoop een teamprestatie, waarin we samen leren van onze botsingen en wendingen.

Mijn filosofie: Botsen en groeien

Ik ben ervan overtuigd dat de beste verkoopervaringen voortkomen uit authenticiteit en wederzijds respect. Dat vormt de kern van BOTSAUTO. Net als in een botsauto-rit gaat het om het omarmen van onvoorspelbaarheid terwijl we onze doelen blijven nastreven.

Uitnodiging voor jouw eigen rit

Buiten mijn professionele leven hou ik van familie, hobby’s en rustige momenten. Deze elementen houden me in evenwicht en inspireren me in zowel mijn filosofie als mijn aanpak in het bedrijfsleven en in het leven.

Ik nodig je uit om samen met mij de spannende wereld van de verkoop te verkennen. Laten we samen de botsauto-rit aangaan en ontdekken hoe BOTSAUTO jou kan helpen je verkoopdoelen te bereiken.

Om volledige toegang te krijgen tot alle waardevolle informatie op deze website, nodigen we je uit om je gratis te registreren. Dit proces neemt slechts enkele momenten in beslag en opent de deur naar exclusieve content. Registreer nu en ontdek alles wat BOTSAUTO te bieden heeft! Mocht je al gratis abonnee zijn, log dan hier in.


BOTSAUTO door Immeker & KDMG Groep is gelicentieerd onder CC BY-SA 4.0

Mijn podcasts op Spotify

MetricDetails
Aantal gebruikte debrief templates178 keer gebruikt
ConversieratioUit enquête is gebleken dat dit een jaar geleden nog 62% was en inmiddels op 71% zit
Verkoopcyclus verkortingUit enquête is gebleken dat er veel sneller een 1e betaalde stap wordt gezet
Aantal trainingen en workshops36 salesprofessionals getraind in 2023
Aanbevelingen en reviews119 actieve en tevreden gebruikers van de tool
Aantal geabonneerden99 geabonneerden
Oei! Onze woorden zijn te uniek om zomaar mee te nemen. Neem contact op voor de echte deal!