Waarom ik doe wat ik doe

Mijn persoonlijke toelichting

Naast mijn reguliere baan ben ik toegewijd aan het delen van kennis en inzichten op het gebied van verkoopstrategieën. Ik bied gratis workshops en een persoonlijke sessie van 30 minuten aan om jou te helpen jouw verkoopresultaten te maximaliseren. Daarnaast kun je vrij gebruikmaken van de BOTSAUTO tool. Maar nu vraag je je misschien af: “Waarom doe ik dit allemaal gratis en naast mijn drukke baan?”

Persoonlijke passie en voldoening

Mijn reis in verkoop en strategische ontwikkeling begon jaren geleden. Het delen van kennis en het helpen van anderen bleek een geweldige bron van persoonlijke voldoening te zijn, en hielp mij ook mijn vaardigheden aan te scherpen. Niets geeft me meer voldoening dan het zien van succes bij degenen die ik heb begeleid.

Professionele ontwikkeling en netwerken

Deze workshops en sessies houden me niet alleen up-to-date met de nieuwste trends, maar stellen me ook in staat om een netwerk op te bouwen met gelijkgestemde professionals. Deze interacties verrijken mijn eigen kennis en creëren onverwachte kansen.

Marktpositie en autoriteit

Mijn doel is om een merk van authenticiteit en expertise op te bouwen. Door waardevolle kennis gratis te delen, positioneer ik mezelf als een autoriteit in dit veld, wat nieuwe mogelijkheden opent en mijn positie in de branche versterkt.

Innovatie en feedback

Elke workshop en sessie biedt de kans om waardevolle feedback te ontvangen. Deze interacties zijn essentieel voor het continu verbeteren van de BOTSAUTO-methode, zodat deze relevant en effectief blijft.

Persoonlijke uitdaging en groei

Deze uitdagingen zijn een manier voor mij om buiten mijn comfortzone te treden en te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Ze houden mij scherp en bevorderen mijn vaardigheden in openbaar spreken en coaching.

Bijdragen aan de gemeenschap

Dit is mijn manier om terug te geven aan de gemeenschap. Ik heb het geluk gehad geweldige mentoren en kansen te hebben gehad, en nu wil ik anderen helpen hun potentieel te bereiken.

De onzichtbare handdruk van het lot

Eerlijk gezegd, in deze wereld is niets helemaal gratis. Ik geloof in asynchrone wederkerigheid: ik help jou nu, en op een dag komt dat op een of andere manier bij mij terug. Mijn ervaringen en kennis delen leidt vaak tot verrassende wendingen, zoals nieuwe zakelijke kansen of zelfs een financiële bonus. Zo zorgt het lot ervoor dat mijn inspanningen op meerdere manieren worden beloond.

Overstap naar “Manoeuvreer naar verkoopmeesterschap”

Hoewel mijn gratis aanbod waardevol is, bied ik ook de dienst “Manoeuvreer naar verkoopmeesterschap” aan voor organisaties die hun verkoopvaardigheden op een meer gestructureerde en intensieve manier willen verbeteren. Deze dienst is een uitgebreide coaching die de BOTSAUTO-methode in de diepte behandelt en gepersonaliseerde coaching en strategische begeleiding biedt. Het is ideaal voor organisaties die een stap verder willen gaan en hun salesafdeling naar een hoger niveau willen tillen.

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan een van mijn gratis workshops of een persoonlijke sessie te boeken. En als je klaar bent om een diepere duik te nemen, overweeg dan “Manoeuvreer naar verkoopmeesterschap” voor jouw organisatie. Neem contact op voor meer informatie en laten we samen jouw verkoopvaardigheden naar een hoger niveau tillen.

PLAN PERSOONLIJKE SESSIE!

Om volledige toegang te krijgen tot alle waardevolle informatie op deze website, nodigen we je uit om je gratis te registreren. Dit proces neemt slechts enkele momenten in beslag en opent de deur naar exclusieve content. Registreer nu en ontdek alles wat BOTSAUTO te bieden heeft! Mocht je al gratis abonnee zijn, log dan hier in.


BOTSAUTO door Immeker & KDMG Groep is gelicentieerd onder CC BY-SA 4.0

Mijn podcasts op Spotify

Oei! Onze woorden zijn te uniek om zomaar mee te nemen. Neem contact op voor de echte deal!